Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os på facebook eller til [email protected].

BoatControl Boks

BoatControl understøtter ikke et simkort, men vi anbefaler at du kobler BoatControl på et WiFi hotspot, så du får glæde af de ekstra funktioner der følger med, når din boks er på nettet. Vi har indgået et samarbejde med Telia, der gør, at du har mulighed for at tilkøbe et abonnement inkl. et kvalitets WiFi-hotspot til båden for 1kr + 149kr om måneden for 50gb, når du køber BoatControl. Det gør også at du kan streame Film og TV på båden, uden at bruge dit mobilabonnement.

Boksen har 14 kontakter (relæer), der hver kan trække 10A ved 12V/24V, så du bestemmer helt selv hvad du vil have hver kontakt til at styre.

Ja, ved tilslutning af BoatControl til dit NMEA2000 netværk via stikket på bagsiden bliver det muligt at præsentere NMEA2000 data i din BoatControl app.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os, så sætter vi gratis et NMEA2000 stik i.

BoatControl App

BoatControl kan forbindes til direkte via Bluetooth og via WiFi. WiFi kræver dog at du har forbundet BoatControl til et WiFi hotspot. Når BoatControl er på WiFi, så muliggør det også at du kan styre BoatControl hjemmefra, alt du skal gøre er at åbne app'en og så finder den selv den bedst mulige forbindelse, så du altid er i kontrol.

 

Nej. Vi har nemlig gjort rigtigt meget ud af at kommunikationen skal være sikker (både med kryptering og signering), så du kan være tryg, både når du styrer boksen fra båden eller hjemmefra.

Vi understøtter både Apple fra iOS 9 og Android fra version 4, så om du har en ny og lækker telefon, eller om du går ind i Harald Nyborg og køber en tablet til 349,-, så kan du bruge den til at styre din BoatControl boks. Du skal dog være opmærksom på at ældre Android tablets ikke understøtter Bluetooth, hvilket gør at du skal have et WiFi hotspot for at få disse tilkoblet.

Ja, så snart du logger på din bruger kan du skifte imellem og styre de bokse du ejer. Når du tænder en kontakt på den ene vil det øjeblikkeligt kunne ses på alle andre tilkoblede telefoner/tablets.

Montering og opsætning

Ja. Idéen med plantegningsdelen er, at du lægger et billede op af din båd og trækker kontakterne ud hvor det passer, så du har et nemt og overskueligt overblik over din båd.

Vi er i øjeblikket ved at udarbejde en brugsvejledning og en video-guide der vil være klar inden levering. Vi anbefaler dog at BoatControl bliver monteret parallelt med dine eksisterende kontakter (detaljer kommer senere, da praktikken om det er lidt forskelligt alt efter hvilket el-panel du har i din båd). På den måde kan du i værste tilfælde altid overstyre BoatControl, hvis nu du skulle være så uheldig at du eksempelvis taber din telefon/tablet i vandet eller at din telefon/tablet er løbet tør for strøm.

Andet

Når du har fulgt vores anbefaling til montering, så kan du altid tage manuel styring og overstyre din BoatControl, i tilfælde af at din telefon eksempelvis løber tør for strøm, eller at du taber telefonen i vandet.